Etik

ETISKE RETNINGSLINJER

Hos Seksuel Healing er etikken i højsædet. I alt hvad jeg foretager mig som professionel kropsterapeut og tantrabehandler, har jeg fokus på sunde grænser og hjertelighed.


Fordommene om tantra er desværre mange, derfor gør jeg opmærksom på, at der IKKE dyrkes sex i behandlingsøjemed, på workshops eller gives sexuelle ydelser af nogen art i mine behandlinger. I nogle øvelser kan der fremkomme nøgenhed, men altid i overensstemmelse med den enkeltes grænser.

 

Jeg arbejder som udgangspunkt med de etiske retningslinjer fastlagt i samarbejde med brancheforeningen for danske tantramassører og behandlere, og forpligter mig derved til at følge følgende regler:

 

#1. Tantrabehandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre med klientens skriftlige tilladelse.

 

#2. Tantrabehandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens/massørens vedkommende. Det vil sige, at behandleren/massøren altid som et minimum er iført underbenklæder.

 

#3. Al berøring er envejs. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt.

 

#4. Tantrabehandleren anerkender altid klientens grænser. Tantrabehandleren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette.Tantrabehandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en tantrabehandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.

 

#5. Tantrabehandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.