Terapi

TERAPI

EssensterapiDenne behandling tager særligt udgangspunkt i at udforske dit indre sanselige liv.

Når du er vågen i nærværet med dig selv og sætter tempoet ned og lytter, så er det at vi som mennsker kan mærke alle de indre nuancer og kvaliteter vi rummer. Vi kan dermed mærke vores behov, vores grænser, vores længsler og vigtigst af alt, vi skaber mulighed for kontakten til vores hjerte som er porten til vores sandhed og kærlighed.

Mærker du i hjertet at der må være en dybere mening med hvorfor du er her? eller savner du en mere sand kontakt til dig selv? så vil jeg ydmygt støtte dig i "din" vej til at genskabe mere sanseligt nærvær og indre kærlighed gennem kropslig behandling og samtale.
PsykoterapiPsykoterapi er en proces, hvor samtalen og kroppen er i fokus. Samtalen er støttende og uddybende, og tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu. Samtidig tager samtalen udgangspunkt i dine aktuelle problematikker og behov. Jeg vil inviterer dig til at øge din bevidsthed og nysgerrighed på dine tanker, følelser og sansninger.

kroppen har en særlig intelligens og visdom som undervejs vil folde sig ud fra det som er tilstede i nuet.

Jeg vil støtte dig i at få kontakt til det i dig, som er sandt og betydningsfuldt, således at du opnår større frihed, klarhed og ro i dit liv.ParterapiEt kærlighedsforhold ændrer sig med tiden, og kræver vedligeholdelse, næring og tid. Parterapi kan være en støtte til klarhed,  når et par er i krise, og ikke selv formår at komme videre.

Parterapien vil tage udgangspunkt i jeres problematikker og ønsker. Jeg vil støtte og vejlede jer til at fungere på en bedre og mere hensigtsfuld måde, så i sammen og hver for sig, opnår mere ro og nærvær i jeres forhold.

Intentionen er, at I forbedrer jeres evne til at kommunikere og samarbejde, om de ting der opstår.